gallery/sigla_uniunii_europene_cu_text
gallery/sigla guvern
gallery/sigla_afir
gallery/leader
gallery/varianta finala - color

Ghiduri și proceduri

gallery/p 5_1

Astazi 18.10.2018 a fost publicat spre consultare Ghidul Solicitantului aferent Masurii M1.B.1/1B ”Încurajarea inițiativelor asociative pentru a crește gradul de reprezentare, informare și dezvoltare a afacerilor agricole”. Il poti consulta aici.

Astazi 10.05.2018, a fost publicat spre consultare Ghidul Solicitantului aferent Masurii M2.A.1/2A ,,Investiții în fermele agricole pentru creșterea competitivității afacerilor agricole, combaterea eroziunii și efectelor schimbărilor climatice prin investiții în activități de reducere a emisiilor gazelor cu efect de seră și protecția mediului, inclusiv prin înființarea de noi locuri de muncă”.

A fost publicat spre consultare Ghidul Solicitantului aferent Masurii M6.B.1/6B ”Cresterea coeziunii si responsabilitatii social-comunitare si culturale sia capacitatii UAT-urilor de a interveni si rezolva problemele comunitatii prin investitii in infiintarea si dezvoltarea infrastructurii educationale, culturale si de interventie”. Asteptam sugestiile Dvs. pana in data de 08.02.2018.

Pentru a fi la curent cu modalitatea in care va fi gestionata finantarea prin GAL accesati versiunea finala a Manualului de procedura al GAL-ului Codrii de Arama

Astazi, 11.12.2017, s-a lansat sesiunea de cereri de proiecte pentru Masura M6.A.1 - ”Dezvoltare sectorului non-agricol rural prin investitii inovative in crearea si dezvoltarea de activitati in domeniul productiei si serviciilor, inclusiv prin infiintarea de locuri de munca”.